Masterclass - Huidkanker

Datum: 19/10/2024 - 20/10/2024

19 en 20 oktober van 09.30-12.45 uur. Masterclass toekomstbestendige huidkankerzorg, verzorgt door dr. Annemie Galimont. De Nederlandse Vereniging van Dermatologen heeft samen met Integraal Kankercentrum Nederland het Nationale Actieplan huidkanker gemaakt. Een onderdeel van het plan is om alle zorgverleners die in aanraking komen met patiënten en cliënten die mogelijk huidkanker hebben te betrekken in de zorg. Kennis van huidkanker en de oorzaken is een belangrijk onderdeel om de epidemie te keren. Door jouw signaalfunctie kunnen zorgverleners bijdragen aan een optimale zorg voor een patiënt met huidkanker. Jij kunt een signaalfunctie hebben als je voldoende kennis bezit over deze huidafwijkingen. Het is belangrijk om de cliënt tijdig naar de huisarts te verwijzen. Om dit op een professionele wijze te doen is een adequate analyse en de juiste medische terminologie belangrijk. Daarnaast komt professionele communicatie aan bod. Hoe kan een zorgverlener communiceren met een cliënt over een verdachte huidafwijking zonder ongerustheid te creëren? Deze Masterclass wordt gehouden in de Expo Houten op 19 en 20 oktober.
Deze masterclass is door het Skin register geaccrediteerd met 4 punten. ProCERT heeft 3 punten in het domein voetzorg algemeen niveau 4 toegekend.
Na het bezoek van deze Masterclass kunt u de Vakbeurs Pedicure & Beauty gratis bezoeken

19 en 20 oktober van 09.30-12.45 uur. Masterclass toekomstbestendige huidkankerzorg, verzorgt door dr. Annemie Galimont. De Nederlandse Vereniging van Dermatologen heeft samen met Integraal Kankercentrum Nederland het Nationale Actieplan huidkanker gemaakt. Een onderdeel van het plan is om alle zorgverleners die in aanraking komen met patiënten en cliënten die mogelijk huidkanker hebben te betrekken in de zorg. Kennis van huidkanker en de oorzaken is een belangrijk onderdeel om de epidemie te keren. Door jouw signaalfunctie kunnen zorgverleners bijdragen aan een optimale zorg voor een patiënt met huidkanker. Jij kunt een signaalfunctie hebben als je voldoende kennis bezit over deze huidafwijkingen. Het is belangrijk om de cliënt tijdig naar de huisarts te verwijzen. Om dit op een professionele wijze te doen is een adequate analyse en de juiste medische terminologie belangrijk. Daarnaast komt professionele communicatie aan bod. Hoe kan een zorgverlener communiceren met een cliënt over een verdachte huidafwijking zonder ongerustheid te creëren? Deze Masterclass wordt gehouden in de Expo Houten op 19 en 20 oktober.<br> Deze masterclass is door het Skin register geaccrediteerd met 4 punten. ProCERT heeft 3 punten in het domein voetzorg algemeen niveau 4 toegekend.<br> Na het bezoek van deze Masterclass kunt u de Vakbeurs Pedicure & Beauty gratis bezoeken<br>
ASWS
ASWS