PedicureCongres 2023 - De voet in de problemen

Datum: 09/09/2023

De rol van de (medisch) pedicure is van groot belang als het gaat om te zien wanneer een voet in de problemen is. Diabetes, Reuma en nog veel meer zijn problemen die we vaak zien aan de voeten. Dit PedicureCongres, in samenwerking met Johan Toonstra, gaat met u op reis naar de voet in problemen. Aan de hand van interessante presentaties en veel beeldmateriaal gaan we op zoek naar wat kunnen onderliggende oorzaken zijn.
Kosten voor dit congres zijn slechts € 133,-.(excl btw) Wij zorgen voor een heerlijke lunch en natuurlijk iets lekkers bij de koffie of thee.

De rol van de (medisch) pedicure is van groot belang als het gaat om te zien wanneer een voet in de problemen is. Diabetes, Reuma en nog veel meer zijn problemen die we vaak zien aan de voeten. Dit PedicureCongres, in samenwerking met Johan Toonstra, gaat met u op reis naar de voet in problemen. Aan de hand van interessante presentaties en veel beeldmateriaal gaan we op zoek naar wat kunnen onderliggende oorzaken zijn.<br> Kosten voor dit congres zijn slechts € 133,-.(excl btw) Wij zorgen voor een heerlijke lunch en natuurlijk iets lekkers bij de koffie of thee.
Expo Houten
Expo Houten