Vakbeurs Pedicure & Beauty 2021

Datum: 30/10/2021 - 31/10/2021

De komende editie van de Vakbeurs Pedicure & Beauty, sinds 2020 ook toegankelijk voor schoonheid- en nagel specialisten, staat voor zaterdag 30 en zondag 31 oktober op het programma. Het decor voor het grootste vak evenement voor pedicures en schoonheids specialisten in Nederland en België is natuurlijk weer het vertrouwde Expo Houten.

Afgelopen jaar moesten we vanwege de aangescherpte coronamaatregelen voor de Vakbeurs Pedicure & Beauty noodgedwongen kiezen voor een andere opzet dan de vertrouwde vakbeurs. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat we in oktober 2021 weer een mooie vakbeurs – met alle exposanten – kunnen neerzetten voor de hele sector. Uiteraard houden wij ook de vinger aan de pols rondom de laatste stand van zaken van de Corona-situatie in Nederland en passen we de beurs aan waar nodig en wenselijk.

Voor meer informatie over de Vakbeurs Pedicure & Beauty kijk dan op www.asws.nl.

De komende editie van de Vakbeurs Pedicure & Beauty, sinds 2020 ook toegankelijk voor schoonheid- en nagel specialisten, staat voor zaterdag 30 en zondag 31 oktober op het programma. Het decor voor het grootste vak evenement voor pedicures en schoonheids specialisten in Nederland en België is natuurlijk weer het vertrouwde Expo Houten.<br><br> Afgelopen jaar moesten we vanwege de aangescherpte coronamaatregelen voor de Vakbeurs Pedicure & Beauty noodgedwongen kiezen voor een andere opzet dan de vertrouwde vakbeurs. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat we in oktober 2021 weer een mooie vakbeurs – met alle exposanten – kunnen neerzetten voor de hele sector. Uiteraard houden wij ook de vinger aan de pols rondom de laatste stand van zaken van de Corona-situatie in Nederland en passen we de beurs aan waar nodig en wenselijk.<br><br> Voor meer informatie over de Vakbeurs Pedicure & Beauty kijk dan op www.asws.nl.
Expo Houten
Expo Houten