Vakbeurs Pedicure & Beauty 2020

Datum: 24/10/2020 - 25/10/2020

Het doet ons een plezier u te kunnen meedelen dat de 18e Vakbeurs Pedicure & Beauty zal worden gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020.
De Vakbeurs Pedicure & Beauty is hét b-to-b evenement voor pedicures, podologen en podotherapeuten en specialisten in de Beauty branche met veel noviteiten en de mogelijkheid om direct inkopen te doen.
Omdat we voor het eerst sinds 18 jaar niet iedereen tegelijk kunnen toelaten, is het belangrijk dat u zich in een vroeg stadium registreert voor uw bezoek. Er zijn per dag 2 tijd slots.
Voor meer informatie over de Vakbeurs Pedicure & Beauty kijk dan op www.asws.nl

Het doet ons een plezier u te kunnen meedelen dat de 18e Vakbeurs Pedicure & Beauty zal worden gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020.<br> De Vakbeurs Pedicure & Beauty is hét b-to-b evenement voor pedicures, podologen en podotherapeuten en specialisten in de Beauty branche met veel noviteiten en de mogelijkheid om direct inkopen te doen.<br> Omdat we voor het eerst sinds 18 jaar niet iedereen tegelijk kunnen toelaten, is het belangrijk dat u zich in een vroeg stadium registreert voor uw bezoek. Er zijn per dag 2 tijd slots.<br> Voor meer informatie over de Vakbeurs Pedicure & Beauty kijk dan op <a href="https://www.asws.nl" target="_blank">www.asws.nl</a>
Expo Houten
Expo Houten