Najaarvakbeurs KreavaK en Art & Paper Xperience

Datum: 13/09/2020 - 14/09/2020

Na een periode van afstandelijk digitaal contact via beeldschermen, telefonie of elkaar helemaal niet zien heeft u kennelijk extra veel zin om elkaar weer in levende lijve te zien, want er wordt opvallend veel geregistreerd voor de Vakbeurs KreavaK en Art & Paper Xperience.

Met sfeervolle en slimme aanpassingen op de beursvloer en extra hygiƫnische voorzieningen bezoekt u de beurs op 13 en/of 14 september in een veilige maar gezellige omgeving!

U hoort de laatste nieuwe ontwikkelingen, wisselt onderling ervaringen uit en ontdekt innovatieve oplossingen tijdens alweer de 18e Vakbeurs KreavaK en de 6de Art & Paper Xperience in het in centraal Nederland gelegen Expo Houten.

Omdat we voor het eerst sinds 18 jaar niet iedereen tegelijk kunnen toelaten, is het belangrijk dat u zich in een vroeg stadium registreert voor uw bezoek. Er zijn per dag 2 tijd slots.

Graag tot ziens

Na een periode van afstandelijk digitaal contact via beeldschermen, telefonie of elkaar helemaal niet zien heeft u kennelijk extra veel zin om elkaar weer in levende lijve te zien, want er wordt opvallend veel geregistreerd voor de Vakbeurs KreavaK en Art & Paper Xperience.<br><br> Met sfeervolle en slimme aanpassingen op de beursvloer en extra hygiƫnische voorzieningen bezoekt u de beurs op 13 en/of 14 september in een veilige maar gezellige omgeving!<br><br> U hoort de laatste nieuwe ontwikkelingen, wisselt onderling ervaringen uit en ontdekt innovatieve oplossingen tijdens alweer de 18e Vakbeurs KreavaK en de 6de Art & Paper Xperience in het in centraal Nederland gelegen Expo Houten.<br><br> Omdat we voor het eerst sinds 18 jaar niet iedereen tegelijk kunnen toelaten, is het belangrijk dat u zich in een vroeg stadium registreert voor uw bezoek. Er zijn per dag 2 tijd slots.<br><br> Graag tot ziens
Expo Houten
Expo Houten