Workshopplein

Date: 17/08/2019

Evenals afgelopen jaar, zal ook dit jaar de Bovenkerk in Kampen omgetoverd worden tot een groot workshopplein. Auteurs van het Hobbyjournaal, fabrikanten van hobbymaterialen en hobbywinkeliers staan die dag klaar om nieuwe technieken en leuke projecten met u te delen. Stempelen, 3D-kaarten, borduren op kaarten, werken met stickers, Fimoklei en nog vele andere technieken komen aan bod op het workshopplein. Hier kunt u aanschuiven om een of meer projecten van uw keuze te maken onder leiding van deze professionals.

Ook Yvonne van Yvonne Creations en Jeanine van Jeanine’s Art zullen aanwezig zijn, dus het kan het zomaar zijn dat u oog in oog staat met een van onze tekenaressen.

Om deel te nemen aan de workshop kunt u vooraf online een ticket bestellen. Uw ticket geeft recht op het volgen van 3 workshops, 1 kop koffie/thee in de kerk en een verrassing.

Vanwege de verwachte drukte en het maximaal aantal beschikbare workshopplaatsen, raden wij u aan om op tijd een ticket te bestellen.

Evenals afgelopen jaar, zal ook dit jaar de Bovenkerk in Kampen omgetoverd worden tot een groot workshopplein. Auteurs van het Hobbyjournaal, fabrikanten van hobbymaterialen en hobbywinkeliers staan die dag klaar om nieuwe technieken en leuke projecten met u te delen. Stempelen, 3D-kaarten, borduren op kaarten, werken met stickers, Fimoklei en nog vele andere technieken komen aan bod op het workshopplein. Hier kunt u aanschuiven om een of meer projecten van uw keuze te maken onder leiding van deze professionals.<br><br> Ook Yvonne van Yvonne Creations en Jeanine van Jeanine’s Art zullen aanwezig zijn, dus het kan het zomaar zijn dat u oog in oog staat met een van onze tekenaressen.<br><br> Om deel te nemen aan de workshop kunt u vooraf online een ticket bestellen. Uw ticket geeft recht op het volgen van 3 workshops, 1 kop koffie/thee in de kerk en een verrassing.<br><br> Vanwege de verwachte drukte en het maximaal aantal beschikbare workshopplaatsen, raden wij u aan om op tijd een ticket te bestellen.
Kampen
Kampen