Seminar - Ingroeiende/ ingegroeide nagel

Date: 09/03/2019

Tijdens dit seminar willen we graag handvatten geven en tonen op welke manieren u als pedicure de ingroei van nagels aan kunt pakken. Ook de manieren van drukvrijleggen, beugels en adviezen ter voorkoming van herhaling horen daarbij. En wat gebeurt er eigenlijk als je iemand toch moet doorverwijzen naar een arts, wat doet die dan aan dit probleem.

Een onderwerp waarvan wij denken dat iedere (medisch) pedicure nog kan leren. Daarom organiseert ASWS beursorganisatie op 9 maart in het NBC Nieuwegein een seminar over dit belangrijke onderwerp.
U komt toch ook!
https://www.asws.nl/congressen/seminar-2018

Tijdens dit seminar willen we graag handvatten geven en tonen op welke manieren u als pedicure de ingroei van nagels aan kunt pakken. Ook de manieren van drukvrijleggen, beugels en adviezen ter voorkoming van herhaling horen daarbij. En wat gebeurt er eigenlijk als je iemand toch moet doorverwijzen naar een arts, wat doet die dan aan dit probleem.<br><br> Een onderwerp waarvan wij denken dat iedere (medisch) pedicure nog kan leren. Daarom organiseert ASWS beursorganisatie op 9 maart in het NBC Nieuwegein een seminar over dit belangrijke onderwerp.<br> U komt toch ook!<br> <a href="https://www.asws.nl/congressen/seminar-2018" target="_blank">https://www.asws.nl/congressen/seminar-2018</a>
NBC Congrescentrum
NBC Congrescentrum