NajaarsVakbeurs - Kreavak

Datum: 16/09/2018 - 17/09/2018

Bestel nu uw gratis toegangskaarten en doe Inspiratie op, volg de laatste trends en doe mee met div. Make & Take’s waar u de nieuwste materialen en technieken zult beleven.
Ontmoet uw leveranciers in de Hobby, Wol- en Handwerken, Borduren, Patchwork- en Modestoffen en Fournituren Het creatieve seizoen start in september en daarom is het van groot belang dat u zich kunt oriënteren wat de nieuwe trends zijn en via gratis workshops alvast ervaring en inspiratie opdoen.
De beurs zal gehouden worden in de Expo Houten en heeft vele voordelen. Buiten dat het centraal in Nederland ligt en direct aan de snelweg A27 en makkelijk te bereiken is met openbaar vervoer, heeft de locatie voldoende gratis parkeerplaatsen en de Wifi kunt u ook onbeperkt gratis gebruiken. Tevens kunt u met dit ticket ook de Art & Paper Xperience en Fabrics & More bezoeken.
https://www.asws.nl/beurzen/najaarsvakbeurs-kreavak

Bestel nu uw gratis toegangskaarten en doe Inspiratie op, volg de laatste trends en doe mee met div. Make & Take’s waar u de nieuwste materialen en technieken zult beleven.<br> Ontmoet uw leveranciers in de Hobby, Wol- en Handwerken, Borduren, Patchwork- en Modestoffen en Fournituren Het creatieve seizoen start in september en daarom is het van groot belang dat u zich kunt oriënteren wat de nieuwe trends zijn en via gratis workshops alvast ervaring en inspiratie opdoen.<br> De beurs zal gehouden worden in de Expo Houten en heeft vele voordelen. Buiten dat het centraal in Nederland ligt en direct aan de snelweg A27 en makkelijk te bereiken is met openbaar vervoer, heeft de locatie voldoende gratis parkeerplaatsen en de Wifi kunt u ook onbeperkt gratis gebruiken. Tevens kunt u met dit ticket ook de Art & Paper Xperience en Fabrics & More bezoeken.<br> <a href="https://www.asws.nl/beurzen/najaarsvakbeurs-kreavak" target="_blank">https://www.asws.nl/beurzen/najaarsvakbeurs-kreavak</a>
Expo Houten
Expo Houten