NajaarsVakbeurs KreavaK

Datum: 10/09/2017 - 11/09/2017

De b-to-b NajaarsVakbeurs KreavaK richt zich op alle bedrijven die zich bezig houden met wol en handwerk, mode- en quiltstoffen, sieraden, naai- en borduurmachines, fournituren, papieren hobby’s, home deco enz.

Het creatieve seizoen start in september en daarom is het van groot belang dat u zich kunt oriënteren wat de nieuwe trends zijn en via gratis workshops alvast ervaring en inspiratie opdoen.

De beurs zal gehouden worden in de Expo Houten en heeft vele voordelen. Buiten dat het onder de rook van Utrecht aan de snelweg A27 ligt en makkelijk te bereiken is met openbaar vervoer, heeft de locatie voldoende gratis parkeerplaatsen en de Wifi kunt u ook onbeperkt gratis gebruiken. Tevens kunt u met dit ticket ook de Art & Paper Xperience bezoeken.

Meer informatie http://www.asws.nl

De b-to-b NajaarsVakbeurs KreavaK richt zich op alle bedrijven die zich bezig houden met wol en handwerk, mode- en quiltstoffen, sieraden, naai- en borduurmachines, fournituren, papieren hobby’s, home deco enz. <br><br> Het creatieve seizoen start in september en daarom is het van groot belang dat u zich kunt oriënteren wat de nieuwe trends zijn en via gratis workshops alvast ervaring en inspiratie opdoen. <br><br> De beurs zal gehouden worden in de Expo Houten en heeft vele voordelen. Buiten dat het onder de rook van Utrecht aan de snelweg A27 ligt en makkelijk te bereiken is met openbaar vervoer, heeft de locatie voldoende gratis parkeerplaatsen en de Wifi kunt u ook onbeperkt gratis gebruiken. Tevens kunt u met dit ticket ook de Art & Paper Xperience bezoeken. <br><br> Meer informatie <a href="http://www.asws.nl" target="_blank">http://www.asws.nl</a>
Expo Houten
Expo Houten